NAVODILA ZA PONUDNIKE NA STOJNICAH

 

Spoštovani,

zahvaljujemo se Vam za prijavo na dvodnevni kmetijsko-kulturni prireditvi »Dnevi kmetijstva Slovenske Istre 2016,« ki bo potekala:

8. in 9. oktobra v Areni Bonifika v Kopru

Letos se bo sejem odvijal na novi lokaciji, Arena Bonifika (večina razstavljalcev), na ploščadi za Areno (gostinjska dejavnost, mehanizacija, avtomobili...) in v šotoru (živali...). Za vse lokaciji bo dostop možen med Areno Bonifiko in novo zgradbo (smer vožnje bo označena s plakatom DKSI 2016.)

Žarišče skupinskih in individualnih sejemskih predstavitev bo sestavljala prehrana, vino, leseni izdelki, oprema za kmetijstvo, sredstva za prehrano in nego živali in rastlin, ter različni obrtni izdelki. Ključ do uspešne prireditve tvori dobro sodelovanje med udeleženci, organizatorjem ter Vam kot razstavljavcem.

Urnik dostave:

Naprošamo vas, da se posredovanih urnikov glede dostave materiala stojnic držite, saj kasnejša dostava materiala na stojnico ne bo možna.

Petek, 7. oktober 2016

Čas za pripravo stojnic od 17.00 do 21.00

 

Sobota, 8. oktober 2016

Čas za pripravo stojnic od 06.00 do 09.30

V soboto se odprejo vrata sejma ob 10.00, s tem se tudi konča urejanje stojnic, ter dostop z avtomobilom do šotora.

 

Nedelja, 9. oktober 2016

Čas za pripravo stojnic od 07.00 do 09.30

V nedeljo se vrata sejma odprejo ob 10.00, zaključek sejma je ob 19.00.

 

Vsi razstavljavci, ki potrebujete več časa pri dostavi, ter več prostora za razlaganje (kmetijska mehanizacija, …), naprošamo, da se predhodno dogovorite za urnik dostav na telefonski številki 051 601 969.

Od petka do nedelje bo zagotovljeno varovanje s strani organizatorja 24 ur, v nedeljo po končanem sejmu se mora prostor, ki je bil namenjen vam izprazniti.

Parkiranje (na lastno odgovornost) za ponudnike bo delno zagotovljeno na parkirišču za Areno Bonifika (ob bazenskem kompleksu).

Elektrika in internet:

Za vse ponudnik bo električni priključek dosegljiv v neposredni bližini stojnice (max. 5m). Prosim vas, da s seboj prinesete električni podaljšek, razdelilec ter svetilko (v primeru, da imate rezervirano stojnico zunaj). Prosimo vas, da preverite ustreznost električnih podaljškov, da ne bo prišlo do zapletov (izpad toka, nemogoč pretok elektrike, ipd.).

Internet bo dostopen na celotnem prireditvenem prostoru. 

Geslo za WIFI prejmete, ko boste zavzeli svojo stojnico.

Program in zemljevid letošnjega sejma!

Za dodatne informacije oziroma posamezne želje smo Vam na voljo na telefonski številki

051/601-969 ali na e-mail david@tojeto.si.

 

Lep pozdrav,                                                                                     

 

David Radej

Skupina TOJETO d.o.o.