Viewing entries in
zlato

DURI, oblikovanje in umetniško ustvarjanje Ksenija Bažon, s.p.

DURI, oblikovanje in umetniško ustvarjanje Ksenija Bažon, s.p.

DURI, Ksenija Bažon, s.p. smo mlado družinsko podjetje, ki se ukvarjamo z razvojem in izdelavo unikatnih in personaliziranih daril. Vodilo podjetja je uporaba naravnih materialov, predvsem les, bombaž in volna, pridelava dišavnic in zelišč ter reciklaža jeansa. Strankam ponujamo vezenine logotipov in unikatnih personaliziranih daril, voščilnice z vezenino, izdelke ročne obrti: kvačkani, pleteni in šivani izdelki ter oblikovanje logotipov, vizitk, etiket za olja in vina ter druge izdelke, letakov, publikacij in foto knjig. Dejavnost širimo še na izdelavo lesenih magnetkov, obeskov za ključe in drugih personaliziranih daril. Dejavnost dopolnjujemo s podjetjem, MITRA - BORŠIČ, reklamni napisi, gradbeništvo in trgovina k.d., ki poleg grafičnega oblikovanja ponuja izdelavo etiket, velikoformatni tisk, vertikalno signalizacijo, reklamne napise, razrez folije in preslikače na majici. S sodelovanjem z nami dobijo stranke celovito ponudbo z idejnimi rešitvami. Naš cilj je zadovoljna stranka, ki se bo rada vrnila k nam z novimi naročili.

Več na http://www.borsic.si

Emilija Pavlič

Emilija Pavlič

Emilija Pavlič s.p.

Prodajanje lastnih kuharskih knjig in svetovanje za zdravo kuhanje

  • svetovanje za ekološki način kuhanja, peke in vlaganja
  • prodajanje lastnih kuharskih knjig: mamica, nauči me kuhati; za otroke kuhajmo zdravo; spominek: tipične istrske jedi
  • animacija za otroke

Kontaktni podatki

Pot v gaj 7
6000 Koper
Slovenija

Telefon: (+386) 5 62 84 376
GSM: (+386) 41 748 972
E-mail: info@emilijapavlic.si
Spletna stran: www.emilijapavlic.si

Kmetija Krabonja

Kmetija Krabonja

Kmetija Krabonja, dopolnilna dejavnost na kmetiji - peka kruha in peciva
Cvetka Krabonja

Krušni dar je dar posebne topline, posebne hvaležnosti in posebne misli, da nam je nekdo storil nekaj dobrega.

V Cvetkinem sadnem kruhu je več kot 85% sadja, moka oziroma testo je le za vezavo. Je s sadjem zelo bogat kruh, nekaj posebnega, kar si zaželimo le v posebnih trenutki. Je iz suhega in kandiranega sadja, ter oreščkov, skupaj kar 16 vrst različnega sadja, moke ter kvasa, brez dodatnih aditivov, konzervansov, mleka in mlečnih izdelkov, maščobe in sladkorja, ker vsebuje tudi minerale, je najbolj zdrava sladica. Primeren ni le za čas božiča in novega leta, ampak kot sladica spremlja vsa praznovanja in praznike. V njem so združene tradicija in zahteve današnjega časa po kakovosti in ekskluzivi.
Cvetkin sadni kruh je bil predstavljen v knjigi Kruh na Slovenskem. Na državnem tekmovanju in razstavi Dobrote slovenskih kmetij je osvojil 25 zlatih priznanj in 8 kipcev kakovosti, ki ga dobijo le tisti izdelki, ki nenehno vzdržujejo visoko kvaliteto. Kot poslovno darilo je prepotoval cel svet.
Ajdov kruh z orehi in lanom vsebuje 50% ajdove moke, orehi in mleti lan vsebujejo omega nenasičene kisline.

Naša ponudba:

  • sadni kruh
  • ajdov kruh z orehi in lanom
  • pecivo

Kontaktni podatki

Podgorci 48
2273 Podgorci, Slovenija

Telefon: (+386) 41 603 675
E-mail: sadni.kruh@siol.net
Spletna stran: www.cvetkinkruh.si